O nama

bela-crkva-smestaj

Bajkovitost i romantika Vile Jović očigledna je već na prvi pogled. Verovatno najbolja lokacija na jezeru, njeno prirodno okruženje, šarenilo cveća, zelenilo, mirna površina jezera sa spokojem koji vas dočekuje na svakom koraku i uvek u vama budi iskonsku radost života.


Lokacija

Tik uz obalu najlepšeg Glavnog Belocrkvanskog jezera nalaze se naše udobne vile sa novim apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Vaš mir i intima biće potpuni jer imate na raspolaganju zaseban parking, dvorište i privatnu plažu. Naša 3 objekta imaju 5 apartmana, 1 trokrevetnu i 6 dvokrevetnih soba. Sve smeštajne jedinice opremljene su TV-om, klima uređajem i terasom. Svaki gost ima pravo korišćenja parking prostora, roštilja, bicikala i pedolina na privatnoj plaži. Uređujući i pripremajući apartmane, nastojali smo osmisliti privlačan moderan prostor koji će zadovoljiti svakog našeg gosta. Posetite nas i priuštite sebi i svojima ugodan i kvalitetan odmor. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu.

bela-crkva-jezero bela-crkva-sobe

Cene smeštaja:

Cene usluga su po smeštajnoj jedinici dnevno za period od 01.09.2012. do 31.10.2012. Za unapred rezervisan smeštaj, soba ili apartman će biti pripremljena za prijem najkasnije do 14h na dan dolaska. Deca do 2 godine borave besplatno, dok uzrast od 2 do 10 godine ukoliko deli ležaj sa odraslima boravi besplatno a ukoliko imaju zaseban ležaj plaćaju 50% cene.